De printer reinigen

1. Open de printerklep.
  2. Haal het lint uit de printer.
  3. Sluit de klep en controleer of deze is dichtgeklikt.
  4. Open de kaarttoevoer en verwijder de kaarten.
  5. Pak een nieuwe T-vormige reinigingskaart, meegeleverd door Evolis, en open de verpakking.
  6. Druk tweemaal op de knop op het bedieningspaneel van de printer.
  7. Als de kaart/lint-led op het bedieningspaneel knippert, plaatst u de T-vormige kaart in de toevoer.
  8. Het reinigen begint.
  9. Verwijder de T-vormige kaart.
  10. Plaats de kaarten terug in de toevoer, en vervolgens ook het lint.
  11. Ga naar www.badgy.com en klik op 'Support' voor meer video's om aan de slag te gaan.